Siste nytt om hvordan det går i togtrafikken
FINNER DU HER

Trondheim

Som Norges hovedstad under vikingtiden, er Trondheim en svært historierik by med et bredt kulturell tilbud. Fra Trondheim S er det kort avstand til byens viktigste severdigheter, restauranter og overnattingssteder.

Via den nasjonale reiseplanlegger Entur
SJ / Destinasjoner / Trondheim

Trøndelag er kåret «Europeisk matregion 2022» og ikke uten grunn. De unike jordforholdene, med sine fjell, fjord, storhav og skog gjør Trøndelag til en utmerket dyrkningsregion som gir noen av verdens beste råvarer.
Fra Michelin-restauranter til nyetablerte spisesteder, har Trondheim et bredt kulinarisk tilbud for en matopplevelse i verdensklasse!

cocktail på Britannia hotel
Middag på Britannia hotel
Britannia hotel

Nasjonal helligdom

Et rikt utsmykket gotisk mesterverk, Nidarosdomen er kanskje Trondheims mest kjente landemerke. Den er bygget over den opprinnelige graven til Olav den Hellige, landets evige konge, etter han falt under slaget på Stiklestad i 1030.

Det er tonnevis av morsomme fakta om Nidarosdomen! Visste du at kunstneren Kristoffer Leirdal ga erkeengelen St.Mikael ansiktet til Bob Dylan? Vær med på omvisning og få innblikk i hemmelighetene bak Norges største katedral.

Nidarosdomen

Bilder: CH, Maverix – Visit Norway

Aktiviteter i Trondheim

Attraksjoner

Severdigheter og aktiviteter du ikke vil gå glipp av!

For familier

I Trondheim finner du noe for både store og små.

Eventyrlysten?

Få opp pulsen med safari, RIB, og mye annet!

Via den nasjonale reiseplanleggerEntur
Kundeservice