👋 Hei, kan vi låne et minutt av deg?

Vi undersøker hvordan vi kan gjøre reisen enda bedre for deg og andre reisende. Undersøkelsen er anonym. Takk!

Ski på Oppdal

Oppdal

Et sted som gnistrer av magi året rundt. Vinteren er som et eventyrland der snøkledde fjell og endeløse skibakker venter på å bli utforsket. Når vårens sol smelter snøen, åpenbarer Oppdal seg som et sommerparadis, klart til å ta deg med på en rekke spennende eventyr.

Via den nasjonale reiseplanlegger Entur
SJ / Destinasjoner / Oppdal

For de utforskende

Hytte- og skiparadiset Oppdal er et perfekt sted for de som liker å røre på seg. Med sine fire fjell og varierte løyper er Oppdal en av Norges beste skidestinasjoner. Enten du er erfaren eller nybegynner vil du finne noe å drive med hele året.

Oppdal
Tre personer står på ski på Oppdal
Bilder: Marius Rua – Explore Trøndelag

Et av Norges største alpinsentere, det naturlige terrenget er utgangspunktet for løypene. Overfarter og heiser gjør det mulig å kombinere høyfjellskjøring med cruising i løypa.

Du har muligheten til å leie skiutstyr eller frakte dine ski på toget. Oppdal Ski Center – Hovden er kun en kort spasertur fra togstasjonen.

Folk på ski i Oppdal
Terje Åmodt – Explore Trøndelag

Snøfri Oppdal

Når temperaturen går opp viser Oppdal seg som et sommerparadis klart til å ta deg med på en rekke spennende eventyr. For de eventyrlystne sjelene er aktiviteter på elven Driva en opplevelse du ikke vil gå glipp av. Strømmende vann, vakker natur og en tur i kano eller rafting vil sette hjertet ditt i galopp. Opplev Oppdal har aktiviteter tilpassede både store og små.

Sykkeltur på Oppdal
Kano på Oppdal
Bilder: Marius Rua – Explore Trøndelag

Prøv deg på Zipline i Opplev Oppdals Zipline Park. Fart, spenning, sug i magen og gledeshyl står på menyen!

Folk spiser på restaurant i Oppdal
Marius Rua – Explore Trøndelag
Via den nasjonale reiseplanleggerenEntur
Kundeservice