14.06.2024 Driftsforstyrrelser i togtrafikken på Trønderbanen
Les mer her
Oppdal

Oppdal

Oppdal er et magisk sted året rundt, kjent for sin vakre natur og mangfoldige utendørsaktiviteter. Om vinteren forvandles det til et eventyrland med snøkledde fjell og endeløse skibakker klar til å utforskes. Når vårsolen smelter snøen, avslører Oppdal sitt sommerparadis, klart til å ta deg med på en rekke spennende eventyr.

Via den nasjonale reiseplanlegger Entur
SJ / Destinasjoner / Oppdal

For de eventyrere

Hytte- og skieldoradoet Oppdal er det perfekte stedet for de som liker å røre på seg. Med sine fire fjell og varierte løyper byr stedet på unike skiopplevelser for både erfarne og nybegynnere. 

Oppdal
Tre personer står på ski på Oppdal
Bilder: Marius Rua – Explore Trøndelag

Som et av Norges største alpinsentre, tilbyr stedet naturlig integrerte løyper for enhver smak. Overfarter og heiser lar deg kombinere høyfjellskjøring med behagelig cruising i løypene.

Skiutstyr kan leies, eller du kan enkelt ta med dine egne ski på toget. Oppdal Ski Center – Hovden ligger kun en kort spasertur fra togstasjonen.

Folk på ski i Oppdal
Terje Åmodt – Explore Trøndelag

Snøfri Oppdal

Når temperaturen stiger, avslører stedet seg som et sommerparadis, klart for nye eventyr. For de eventyrlystne byr elven Driva på uforglemmelige opplevelser med strømmende vann og vakker natur. Kano- og rafting i dette området vil garantert få hjertet ditt til å slå raskere. Opplev det Oppdal har å by på av tilpassede aktiviteter for både store og små.

Blåhøa i Oppdal
Bilder: Oddveig Torve – Visit Oppdal og Marius Rua – Explore Trøndelag
Sykkeltur på Oppdal
Kano på Oppdal

Prøv deg på Zipline i Opplev Oppdals Zipline Park. Fart, spenning, sug i magen og gledeshyl står på menyen! Siste lørdag i august hvert år kan du også delta på Oppdal Fjellmaraton, den ultimate utfordringen for alle spreke nordmenn der ute.

Ketil Jacobsen – Visit Oppdal
Via den nasjonale reiseplanleggerenEntur
Kundeservice