👋 Hei, kan vi låne et minutt av deg?

Vi undersøker hvordan vi kan gjøre reisen enda bedre for deg og andre reisende. Undersøkelsen er anonym. Takk!

Moskus

Hjerkinn

Hjerkinn er en tettbebyggelse i Dovre kommune i Innlandet med kort vei til Dovrefjell og Rondane, alpinbakkene og moskussafari.

Via den nasjonale reiseplanlegger Entur
SJ / Destinasjoner / Hjerkinn

Ingen andre steder i Europa har du sjansen til å se dette imponerende dyret i det frie og på nært hold. Med hjelp fra erfarne guider kan du få være med en opplevelse utenom det vanlige! Moskussafari varer mellom fem og syv timer og egner seg godt for barn over 7 år. Ta med gode tursko, og mat og drikke i sekken!

moskus
Viewpoint Snøhetta

Denne utsiktspaviljongen på Tverrfjellet er åpen og tilgjengelig i sommerhalvåret. Du må da gå i en halv time fra parkeringsplassen ved Tverrfjellet, men utsikten som venter på deg er absolutt verdt turen! Den majestetiske Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalparken er et vakkert syn, noe som har gitt Viewpoint Snøhetta internasjonale priser og berømmelse! Se også Besøkssenter villrein mens du er der.

folk og hester

Dovrefjell på hesterygg!

Opplev Dovrefjell på en litt annerledes måte! Islandshester er allsidige, rolige og vennlige hester – rett og slett de perfekte turvennene for de med lite rideerfaring! Hesteturen starter alltid med tilvenning, så ingen erfaring er påkrevd! Hjerkinn Mountain Lodge har turer for nybegynnere og erfarne ryttere, barn og voksne! Hva venter du på?

Bilder: Roger Brendhagen, Frich’s Management AS // Fredrik Ahlsen, Maverix // CH – VisitNorway.com

Tour de Dovre

Nå trenger du ikke å reise til Frankrike for å vise frem dine sykkelferdigheter! Sykle hele fjellheimen rundt – med en velfortjent innlagt vaffelpause!

Tur til Snøhetta

Snøhetta er en av Norges mest kjente topper – og her gjelder det å være i god form for turen er nokså krevende!

Via den nasjonale reiseplanleggerEntur
Kundeservice