Reiser med Interrail

SJ / Reiser med Interrail

Reise fra Norge til Europa med Interrail

Med Interrail-billett kan du velge mellom å reise i hele Europa eller kun ett enkelt land. Prisen avhenger av hvor lenge du er borte og alderen din. Billetten gjelder for ungdom, voksne, familier og seniorer.

  • Bestill på nett på europarundt.no  og husk å ha passnummer tilgjengelig.

Kan jeg reise i Norge med Interrail?

Er du bosatt i Norge kan du ikke reise med en Interrail-billett i Norge. Interrail-billetter er ikke gyldige for fri reise i ditt bostedsland. Likevel kan du bruke din Interrail-billett for to reiser i ditt hjemland når du reiser med tog. Disse to reisedagene kan benyttes til transportetapper i eget bostedsland fra hjemsted og ut av Norge med tog og retur med tog fra Europa gjennom Norge tilbake til hjemsted.

Tre jenter går om bord på toget

Reiser med Interrail i Norge

Er du bosatt i et annet land enn Norge, kan du reise i Norge med en Interrail-billett.

Hvordan å reservere plass?

Har du gyldig Interrail eller Eurail Pass kan du reservere plass via Entur for reiser med SJ NORD på tog med obligatorisk setereservasjon. Dette gjelder både sitteplass, oppgradert sitteavdeling / 1. klasse (Premium), og hvilestol (Premium Pluss).

NB! Det er kun mulig å bestille plass for én reisende / én pass-innehaver per bestilling. Interrail-billetter kan ikke brukes for reiser innenfor landet billettinnehaveren er bosatt i.

Les mer om hvordan å reservere plass HER.

Kundeservice