Troll på Hunderfossen

Hunderfossen

Visste du at Hunderfossen Eventyrpark har sin helt egen togstasjon? Reis sammen med barna på toget til Norges mest eventyrlige park!

Via den nasjonale reiseplanlegger Entur
SJ / Destinasjoner / Hunderfossen

Ta toget til Hunderfossen

På Hunderfossen Eventyrpark venter det magi og underholdning for hele familien. Et perfekt reisemål med moro og eventyr for både voksne og barn på et og samme sted. Du kan ta toget tur/retur på samme dag eller overnatte i parken.

Hunderfossen eventyrpark

Eventyret tar aldri slutt!

Rafting med familien, klatrepark, traktorbane, berg-og-dal-baner, Ivo Caprinos Eventyrgrotte, sprø bilkjøring, forfriskende badeland, trær som snakker, minigolf, eventyrslottet er bare noe av det parken kan tilby. Innerst i parken vil du også finne Energisenteret, hvor barna kan lære om energi med vann, vind, værfenomener og elektrisitet mens de leker og har det moro!

Lek og kos for de minste

Barnas Gård kan alle hilse på og kose med sauer, geiter, dåhjorter, kaniner, minigriser og mange andre dyr. Her får barna mate dyrene og lære om gårdslivet på en trygg og artig måte. Det er også mulig å ta en pause og kjøpe mat og drikke på gården.

Hunderfossen Vinterpark

Eventyr også på vinterstid

I februar åpner Hunderfossen Vinterpark for idyllisk vinterunderholdning. Se snøhotellet, isbaren, iskatedralen, heksefest med sang og dans, og fyrverkeri.

I tillegg er det attraksjoner som snørafting, mini-snøscootere og terrengbiler som byr på moro for de minste!

Bilder: Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen togstasjon

Få rabatt på Hunderfossen når du reiser med SJ NORD!

Reisende med tog til Hunderfossen Stasjon kan, ved fremvisning av dagens gyldige togbillett, også få 20% rabatt ved kjøp av dagsbillett til Hunderfossen Eventyrpark.

Hunderfossen Eventyrpark
Hunderfossen
Barna på tivoli
Via den nasjonale reiseplanleggerenEntur
Kundeservice