Siste nytt om hvordan det går i togtrafikken
FINNER DU HER
Troll på Hunderfossen

Hunderfossen

Hunderfossen Eventyrpark har egen togstasjon. Reis sammen med barna på toget til Norges mest eventyrlige park!

Via den nasjonale reiseplanlegger Entur
SJ / Destinasjoner / Hunderfossen

Moro og eventyr for både voksne og barn på et og samme sted! På Hunderfossen Eventyrpark venter det magi og underholdning for hele familien!

Hunderfossen eventyrpark

Eventyret tar aldri slutt!

Rafting med familien, klatrepark, traktorbane, berg og dalbaner, Ivo Caprinos eventyrgrotte, sprø bilkjøring, forfriskende badeland, trær som snakker, minigolf, eventyrslottet og mye annet morsomt venter på hele familien på Hunderfossen Eventyrpark!

Innerst i parken vil du også finne Energisenteret. La barna lære om energi med vann, vind, værfenomener og elektrisitet mens de leker og har det moro!

Lek og kos for de minste

Barnas Gård kan alle hilse på og kose med sauer, geiter, dåhjorter, kaniner, minigriser og mange andre søte dyr! Se mens barna mater dyrene og lærer om gårdslivet på en trygg og artig måte!
Det er mulig å ta en pause og kjøpe mat og drikke på gården.

Hunderfossen Vinterpark

Eventyr også på vinterstid

Hunderfossen Vinterpark åpner i februar for morsomt og koselig vinterunderholdning. Snøhotell og isbar, iskatedralen, heksefest med sang og dans, og fyrverkeri!

I tillegg er det attraksjoner som snørafting, mini-snøscootere og terrengbiler som byr på tonnevis av moro for de minste!

Bilder: Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen togstasjon

Få rabatt på Hunderfossen når du reiser med SJ Nord!

Reisende med tog til Hunderfossen Stasjon kan ved fremvisning av dagens gyldige togbillett, også få 20% rabatt ved kjøp av dagsbillett til Hunderfossen Eventyrpark.

Hunderfossen hotell

Hvor skal vi sove?

Det er hoteller, hytter og leiligheter på forskjellige lokasjoner nær parken og ellers i regionen, alt etter hva som passer best for dere.
Finn overnatting her.

Hunderfossen Eventyrpark
Hunderfossen
Barna på tivoli
Via den nasjonale reiseplanleggerEntur
Kundeservice