Siste nytt om hvordan det går i togtrafikken
FINNER DU HER
Children skiing

Lillehammer

Ikke bare er Lillehammer en godt kjent vinter OL-by, men i 2017 ble den tildelt UNESCO-status som litteraturby også. Besøk en av Innlandets mest spennende destinasjoner!

Via den nasjonale reiseplanlegger Entur
SJ / Destinasjoner / Lillehammer
Garmo stavkirke i Lillehammer

Et nytt hjem

Denne stavkriken sto opprinnelig i Garmo i Lom, men ble revet og rekonstruert på Lillehammer! Nå står Garmo Stavkirke, som går helt tilbake til 1200-tallet, på Maihaugen friluftsmuseum som er vel verdt et besøk!

fire kvinner koser seg i et basseng

Når det blir kaldt

Innendørs bassenger frister veldig når været er på sitt kaldeste. Jorkestad Fritidsbad eller Ilsetra basseng på Hafjell er gode alternativer for å ta en oppvarmende dukkert.

OL by Lillehammer

OL-stemning

Lillehammer Olympia Park er en hyllest til OL i 1994 og brukes nå til mange aktiviteter som hjulbob, kjelkekjøring, squash, paintball, og rulleski, med mer!

Bilder: Svein-Erik Knoff – Visit Norway, Nikolas Gogstad-Andersen, Fredrik Myhre, Bård Gundersen – visit Lillehammer

Aktiviteter i Lillehammer

Lilleputthammer

Parken ligger cirka 20 km nord for Lillehammer og er en miniatyrutgave av Lillehammer sentrum. Den egner seg for hele familien, men spesielt for de aller minste.

Norges olympiske museum

Envher OL-entusiast bør besøke dette museet som viser frem Norge som vertsnasjon og Norge i OL gjennom tidene. Rett og slett en fin opplevelse også for de gjennomsnittlige interesserte.

Via den nasjonale reiseplanleggerEntur
Kundeservice