14.06.2024 Driftsforstyrrelser i togtrafikken på Trønderbanen
Les mer her
Rafting med RiverNorth på Trofors

Trofors

Elven Vefsna snor seg gjennom frodige daler, og bærer historien om laksens reise. Kanskje du velger å kaste deg ut i elvens for en spennende raftingtur, eller fiske etter den legendariske Vefsna-laksen.

Via den nasjonale reiseplanlegger Entur
SJ / Destinasjoner / Trofors

Trofors er en invitasjon til å omfavne både eventyr og stillhet. Et sted der adrenalinfylte aktiviteter og indre ro spiller sammen i en skjønn symfoni.

Rafting og SUP på elva med RiverNorth

Du finner unike raftingopplevelser på Trofors. Mariann Sæther, som er flere ganger verdensmester i elvepadling, tar deg med på eventyrlige turer fra midten av mai til og med september.

RiverNorth tilbyr turer som passer for hele familien, uavhengig av ferdighetsnivå. Gjør deg klar for en opplevelse du vil sent glemme!

Rafting på elva Vefsna med RiverNorth

Lomsdal-Visten nasjonalpark: en bortgjemt perle

Denne nasjonalparken byr på en stor variasjon i naturen, fra fjorder og fiskevann til frodige daler og høyfjell. Området har også et rikt og variert plante- og dyreliv.

I Lomsdal-Visten nasjonalpark kan du finne din indre ro og vandre alene på fjellet, uten å møte andre. Ensomhet er en unik form for frihet. Pakk sekken med gode turklær, mat og drikke og utforsk hva naturen i Vefsn har å by på.

Lomsdal-Visten nasjonalpark
Lomsdal-Visten nasjonalpark
Lomsdal-Visten nasjonalpark

Bilder: Emilie Solbakken – Visit Helgeland

Overnatting på Trofors

Bakarstuo, Utpå Neset Villa, bare en 5-minutters spasertur fra togstasjonen i Trofors, tilbyr rom med utsikt over hagen. I nærheten finner du også RiverNorth og Grane Bygdetun, der du kan oppleve kulturhistoriske hus fra 17- og 1800-tallet. Besøket kan inkludere bålkos og av og til lammelår, tilberedt på steinaldervis i kokegrop.

Dame henter vann i elva på Trofors
Via den nasjonale reiseplanleggerenEntur
Kundeservice