👋 Hei, kan vi låne et minutt av deg?

Vi undersøker hvordan vi kan gjøre reisen enda bedre for deg og andre reisende. Undersøkelsen er anonym. Takk!

Rafting med RiverNorth på Trofors

Trofors

Vefsna, som en sølvtråd, veves gjennom frodige daler, og dens vann bærer historien om laksens reise. Kanskje du velger å kaste deg ut i elvens kaldere farvann for en spennende raftingtur, eller fiske etter den legendariske Vefsna-laksen.

Via den nasjonale reiseplanlegger Entur
SJ / Destinasjoner / Trofors

Trofors er en invitasjon til å omfavne både eventyr og stillhet. Et sted der adrenalins fylte aktiviteter og indre ro smelter sammen i en magisk symfoni.

Rafting og SUP på elva med RiverNorth

Nord-Norges eneste tilbud på rafting finner du på Trofors. Mariann Sæther, som er flere ganger verdensmester i elvepadling, tar deg med på tur i perioden midten av mai til og med september.

RiverNorth har turer som passer for hele familien uansett ferdighetsnivå. Gjør deg klar for en opplevelse du vil sent glemme!

Rafting på elva Vefsna med RiverNorth

Lomsdal-Visten nasjonalpark: en bortgjemt perle

Denne nasjonalparken byr på stor variasjon i naturen, fra fjorder og fiskevann til frodige daler og høyfjell. Området har også et nokså variert og rik plante- og dyreliv.

På Lomsdal-Visten nasjonalpark vil du kunne finne din indre ro og vandre alene på fjellet, uten å møte andre. Ensomhet er en unik form for frihet. Pakk sekken med gode turklær, mat og drikke og utforsk hva naturen i Vefsn har å by på.

Lomsdal-Visten nasjonalpark
Lomsdal-Visten nasjonalpark
Lomsdal-Visten nasjonalpark

Bilder: Emilie Solbakken – Visit Helgeland

Overnatting

Bakarstuo, Utpå Neset Villa ligger kun en 5-minutters spasertur fra togstasjonen i Trofors og tilbyr rom med utsikt over hagen. Det er også gåavstand til både RiverNorth og Grane Bygdetun, der du tilbys omvisning av kulturhistoriske hus fra 17- og 1800-tallet. Besøket byr på innlagt bålkos, og av og til lammelår, laget på steinaldervis i kokegrop.

Dame henter vann i elva på Trofors
Via den nasjonale reiseplanleggerenEntur
Kundeservice