Sommerferien starter på toget

Sommerferien starter på toget

Planlegger du norsk sommerferie i år? Kan det fort bli litt trangt i baksetet? Det er god plass på toget. Og langs våre syv strekninger er det flere spennende destinasjoner.

Via den nasjonale reiseplanlegger Entur
SJ / Sommerferien starter på toget

Planlegger du sommerferien i år? Kan det fort bli litt trangt i baksetet? Det er god plass på toget. Og langs våre syv strekninger er det flere spennende destinasjoner.

Kanskje du vil på by-ferie og besøke Munchmuseet og Operaen i Oslo, se praktfulle Nidarosdomen i Trondheim, eller oppleve midnattssola i Bodø – byen som er kåret til europeisk kulturhovedstad i 2024?

Eller vil du skape nye minner med familien i fornøyelsesparker ved Lillehammer, speide etter moskus på Dovrefjell, eller kanskje rusle rundt i historiske Røros? Det er uansett vi i SJ NORD som kjører deg i sommerferien, og vi er opptatt av å gi deg den beste opplevelsen. For vi vet at ferien starter på toget!

Så ­– blir det tog for bil i sommer? Vi gleder oss til å se deg, enten det er på Nordlandsbanen, Dovrebanen, Raumabanen, Rørosbanen, Saltpendelen, Trønderbanen eller Meråkerbanen.

Det er vi som kjører deg i sommerferien.

Via den nasjonale reiseplanleggerenEntur
Kundeservice