Dagtogene på Nordlandsbanen innstilles fra 6. og til og med 12.desember på grunn av tekniske utfordringer knyttet til det kalde været.
Les mer her.
Man sitter foran mange datamaskiner i et kontrollrom

Planlagt arbeid

Merk at det vil ikke være tilbud om matservering på de strekningene som vanligvis tilbyr dette når det kjøres buss for tog.

SJ / Hvor er toget? / Planlagt arbeid

Bane NOR planlegger og utfører vedlikehold på alle togstrekninger for å forbedre og modernisere jernbanen. I perioder der Bane NOR utfører vedlikeholdsarbeid, vil togene bli påvirket.

Dovrebanen F6

Ingen planlagt arbeid foreløpig.

Nordlandsbanen F7 og Saltenpendelen R75

Bane NOR utfører nødvendig vedlikehold av sine systemer.

Nattoget fra Trondheim i retning Bodø med avgang kl. 23:05, og nattoget fra Bodø i retning Trondheim med avgang kl. 21:09 er innstilt uten alternativ transport.

Det kjøres buss for tog for følgende avganger:

Rognan – Bodø kl. 02:05
Bodø – Rognan kl. 00:55

Rørosbanen R60

Ingen planlagt arbeid foreløpig.

Raumabanen R65

Ingen planlagt arbeid foreløpig.

Trønderbanen R70

Informasjon om elektrifiseringsarbeidet og hvordan dette påvirker trafikken, samt ombyggingen av Trondheim S, se lenger ned på siden.

Alle tog mellom Marienborg og Lerkendal er innstilt på grunn av arbeid i sporet fra mandag 14. august til og med torsdag 21. mars 2024.

Det kjøres buss for tog på hele strekningen.

Meråkerbanen R71

Følgende tog mellom Trondheim S og Storlien er innstilt på grunn av arbeid i sporet fra og med 17. november til og med 20. desember 2023:

Trondheim S – Storlien kl. 07:31
Storlien – Trondheim S kl. 09:29

Sjekk reiseplanleggeren på Entur for mer informasjon.

Øvrig arbeid

Elektrifisering av Trønderbanen og Meråkerbanen

Bane NOR er i gang med arbeidet med å elektrifisere Trønder- og Meråkerbanen. Prosjektet skal være ferdig innen utgangen av 2024.

Skal du reise i tidsrommet toget ikke går må du benytte AtBs busslinjer 311 mellom Stjørdal og Trondheim S. Til/fra Vikhammer benyttes linje 70 og til/fra Lilleby og Lademoen benyttes linje 2. Se AtBs reiseplanlegger for nærmeste holdeplass og rutetider.

Du kan lese mer om elektrifiseringsprosjektet her.


Oppgradering Trondheim Sentralstasjon

Frem til søndag 10. desember 2023 vil Bane NOR jobbe med oppgradering av Trondheim sentralstasjon. Spor 1 og 2 vil være stengt i store deler av perioden. Togene vil derfor kunne få endret spor fra der de normalt går. Følg med på skilting på stasjonen for informasjon. Riktig spor vil fremkomme i reiseplanleggeren.

Kundeservice