Om nettstedet

Du kan lese og bruke nettstedet sj.no og underliggende sider med full funksjonalitet på smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. De er laget for og testet med nyere versjoner av alle vanlige nettlesere som for eksempel Chrome, Firefox, Safari og Internet Explorer 11.

SJ / Om nettstedet

Tilgjengelighet og universell utforming

SJ Norge følger og jobber etter gjeldende lovverk og forskrifter om tilgjengelighet, og våre tjenester skal etterleve høye forventninger til universell utforming. Dette gjelder også nettsidene, som vi ønsker skal oppfylle alle relevante AA-krav i Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.1.-standarden).

Dermed skal du kunne bruke nettsiden med full funksjonalitet ved hjelp av tastaturnavigasjon og skjermlesere. Vi tester alle nye løsninger med stemmeopplesning på iPhone og Android, og med NVDA i Chrome på Windows.

Du kan lese mer om WCAG 2.1. på Digitaliseringsdirektoratets nettsider.

Opphavsrett

Alt innhold og all utforming av sj.no og underliggende sider er beskyttet av opphavsrettslige regler. Hvis du ønsker å gjenbruke deler av sj.no (for eksempel tekst, grafiske elementer eller underliggende kode) i andre sammenhenger, kan dette kun skje etter nærmere avtale med SJ AS.

SJ AS forbeholder seg retten til å enhver tid endre vilkårene om bruk av nettsiden.

Har du spørsmål om nettstedet kan du kontakte:

Mobilapp

SJ Norge har ikke en egen mobilapp. Vi anbefaler at du i stedet laster ned Enturs app i App Store eller Play store. Du kan bruke appen til å kjøpe billetter, holde oversikt over dine reiser, få varsler om avvik med mer.

PDF-filer

For å kunne lese innhold i PDF-dokumenter (blant annet rutetabeller) på våre nettsider, må du bruke en nettleser med slik funksjonalitet innebygd eller laste ned programvaren Acrobat Reader. Denne kan hentes på Adobes nettside.

Kundeservice