Avbestilling og endring

Alle refunderbare billetter kan avbestilles og endres helt frem til fram til avreise. Du har også mulighet til å heve kjøp av andre billettyper innenfor fire timer.

Refunderbare billetter

Hvorvidt du kan endre eller avbestille en billett avhenger av hva slags billettype du har kjøpt. Alle refunderbare billetter, uansett om det er Standard eller Premium, kan endres helt fram til avreisetidspunktet.

Om avbestillingen skjer innen 24 timer før avreise, trekkes et administrasjonsgebyr på 100 kroner.

Ikke-refunderbare billetter

Om du har kjøpt en ikke-refunderbar billett, er det dessverre ikke mulig å endre avgang eller avbestille billetten mot refusjon. Imidlertid har alle kjøp hos oss en angrerett og kan avbestilles innen 4 timer, med mindre reisens avgangstid allerede har passert. For avbestillinger som gjøres innenfor 24 timer før avgang vil det trekkes et administrasjonsgebyr for 100 kroner.

Hvordan avbestille

Hvis du har kjøpt billetten din på sj.no, kan den avbestilles direkte fra stedet, under fanen 'Billetter'. Hvis billetten ble kjøpt via en annen operatør eller via Entur, må du kontakte kundeservice for å få dem til å avbestille for deg.

Om du ønsker å endre billetten så den gjelder for en annen avgang må du også kontakte kundeservice på enten e-post, telefon eller chat.