Siste nytt om hvordan det går i togtrafikken
FINNER DU HER
SJ / Nyoppussede lekerom

Nyoppussede lekerom

to barn leker i lekevognen om bord

Vi gleder oss til å velkomme deg og dine barn til våre nye oppussede lekerom! Disse finnes på våre Familievogn langs Dovrebanen og Nordlandsbanen. Reis miljøvennlig og nyt togturen sammen med barna mens de leker og koser seg om bord! Hva med å overraske barna med et kafébesøk? Kaféen om bord er døgnåpen og her har vi eget tilbud for de minste.

I løpet av mai 2022 har halvparten av våre tog nyoppussede lekerom.

De nyoppussede lekerommene finner du på:

Nordlandsbanen:

  • Avgang kl.12:27 fra Bodø
  • Avgang kl.07:49 fra Trondheim

Dovrebanen:

  • Avgang 14:02 fra Oslo
  • Avgang kl. 10:18 fra Trondheim.

De resterende lekerommene vil bli pusset opp i løpet av høsten 2022. God tur!

Andre nyheter Se alle

Mann står foran togtabell på skjerm
Siste nytt om togtrafikken

Vennligst klikk HER for å se siste nytt om togtrafikken etter ekstremværet "Hans". Spørsmål? Ta kontakt med kundeservice: Telefon: 61 25 22 00 E-post: [email protected]

Tog ved solnedgangen
Sommerruter slutter på søndag

I dag søndag 13.august er det siste dagen med sommerruter. Det vil si at fra i morgen mandag 14.august kjører togene på Nordlandsbanen, Trønderbanen, Meråkerbanen og Saltenpendelen etter normale ruter. Avgangene finner du i rutetabellene. Ekstremværet "Hans" I utgangspunktet gjelder…

Mann i turklær sitter på toget
Sømløse fjellturer

SJ Norge og AtB samarbeider for å gjøre det enkelt å reise kollektivt til fjells! Derfor har vi kommet med noen sømløse turforslag i Trøndelag for dere som vil reise med Dovrebanen, Rørosbanen og Meråkerbanen! Se turforslagene!

Sommerruter på togene

I år, som i fjor, og årene før, så kjører vi med noen færre avganger om sommeren. Sommertid betyr ferietid og da er det ikke like mange som reiser med oss, vårt personalet skal i likhet med mange også ha ferie. I perioden 19. juni til og med 13. august så kjøres det derfor litt færre tog…

To skuespillere
Gøy på toget

Dagtoget fra Trondheim til Bodø i juli vil by på magi og underholdning for ungene. To togrøvere skal underholde barnefamilier med røverteater, spennende skattejakt, sang og polarsirkeldåp! SJ Norge og Nordland Teater har hyret inn to fantastiske skuespillere som vil skape masse latter og moro…

Togkonduktør
Mest fornøyde togpassasjerer!

SJ Norge fikk igjen de mest fornøyde togpassasjerene i Norge! Jernbanedirektoratet sin kundetilfredshetsundersøkelse plasserte oss på toppen blant alle selskapene! Vertskapet om bord scoret spesielt høyt med hele 94 ut av 100 poeng! Dette er fantastiske resultater og vi skal fortsette å…

Kundeservice