Om reisen

Noen reiser er enkle. Andre ganger er det mer som skal tas høyde for. På disse sidene finner du praktisk informasjon som hjelper deg i å planlegge turen din med NORD, gjøre riktige forberedelser og bestille billettene du trenger.

Bagasjeregler

Her finner du svar på hvor mange kolli du kan ta med, hva du kan pakke i kofferten eller hva som gjelder for barnevogn, sykkel og ski på togene.

Mat og drikke

Vi tilbyr mat og drikke på flere av våre tog. På Dovrebanen og Nordlandsbanen kan du kjøpe frokost, lunsj eller middag fra det spennende utvalget i vår kafé. Du kan også bestille mat i forkant av reisen.

Reise med dyr

Du kan ta med deg de vanligste typene kjæledyr på våre tog. De fleste dyr trenger ingen billett, med unntak av større hunder.

Reise med barn

Å reise med barn kan både være spennende og slitsomt. Vi vil hjelpe og bidra til at din neste familiereise med oss blir så enkel og stressfri som mulig.

Reiser med TogBuss

Med én og samme billett kan du reise mellom en valgfri togstasjon på SJ NORDs rutenett, og mange hundre destinasjoner på bussruter i fylkene Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland og Troms og Finnmark.

Behov for assistanse

Vi tilbyr assistanse ved reisen til deg som har behov for dette, via vårt kundesenter og Bane NORs assistansetjeneste.