14.06.2024 Driftsforstyrrelser i togtrafikken på Trønderbanen
Les mer her

Vennetur med tog

Togturer med venner byr på komfort og latter. Hva med en eventyrfylt guttetur til Oppdal eller Åndalsnes, eller en morsom storbyutflukt med venninner? På toget kan dere sitte sammen, drikke kaffe eller spise et måltid i lag i kafévogna på vei til deres destinasjon.

SJ / Reiseinspirasjon / Vennetur med tog

Del fine øyeblikk med gode venner om bord på toget, mens dere sitter sammen og deler historier. Å planlegge en togtur med venner er enkelt. Våre strekninger byr på et mangfold av fantastiske destinasjoner, perfekte for enhver opplevelse dere måtte ønske.

Tre venninner på tur

Unn deg ekstra komfort på turen

Opplev den ultimate komforten med vårt Premium Pluss-tilbud. Våre justerbare hvilestoler er utstyrt med et praktisk utfoldbart bord, en leselampe og stikkontakt, slik at du kan nyte din favorittdrikk – enten det er en deilig kopp cappuccino, svart kaffe eller te – mens dere slapper av sammen om bord.

Opplevelsen starter på toget.

Aktive ferieturer i naturen

Vil du ta med vennene på storbyferie eller foretrekker dere full fart på dagen og avslapping om kvelden?

Bilde: Frida Skovro Thoresen

Rafting på Trofors

Glad i adrenalinsfylte aktiviteter i vakker natur? På tide at dere utforsker Trofors.

Sykkeltur på Oppdal

Oppdag Oppdal på to hjul

Sykkel om sommerhalvåret og ski om vinteren; Oppdal er en helårsdestinasjon.

Golf i Bodø

Uteaktiviteter i Bodø

Golf under midnattsola, Zipline over fjorden, og fartsfylte RIB-turer står på vente i Bodø.

Via den nasjonale reiseplanleggerenEntur

Kultur, shopping og matopplevelser i storbyen

Utforsk gågatene langs Bakklandet i Trondheim og la deg forføre av de sjarmerende kaféene og kunstbutikkene langs bredden av Nidelven. Trøndelag er et mekka for kulinariske nytelser, der fokuset ligger på lokale, førsteklasses råvarer og et kjøkken som smelter sammen tradisjon og innovasjon.

Eller opplev Oslo sitt pulserende kulturliv ved å besøke museer som Nasjonalmuseet og Munch-museet, eller utforske det mangfoldige teater- og musikktilbudet i byen. Når det gjelder mat, kan du glede ganen med alt fra innovative nordiske retter på Michelin-stjerne restauranter til autentiske internasjonale smaker på Oslos varierte matmarkeder og spisesteder.

Tur til Sverige?

Reis til söta bror med svenske SJ til spennende destinasjoner som Stockholm, Karlstad eller Åre. Les mer om reiser til Sverige her.

Tre jenter drar på venninnetur med toget
Via den nasjonale reiseplanleggerenEntur
Kundeservice