14.06.2024 Driftsforstyrrelser i togtrafikken på Trønderbanen
Les mer her

Tog mellom Oslo og Trondheim

Tog mellom Oslo og Trondheim kjører begge veier flere ganger om dagen, hvorav den ene går som nattog med sovevogner.

SJ / Reiseinspirasjon / Tog mellom Oslo og Trondheim

Reisen mellom Trondheim og Oslo på Dovrebanen tar 7 timer.

Via den nasjonale reiseplanleggerenEntur

Tog mellom Oslo og Trondheim er en komfortabel og klimasmart måte å reise på. Det er flere dagavganger hver vei og en nattavgang hver vei.

Gratis Wi-fi om bord

Med Wi-fi på toget er det mulighet for å jobbe eller streame. Du kan sende e-poster, gjør unna arbeidsoppgaver, se en forelesning eller bare lukk øyne og slapp helt av.

Velg reisekategori: Standard, Premium eller Premium Pluss

Du kan velge å reise i vanlig Standard-sete, Premium eller Premium Pluss-hvilestol.

Setene i Premium er helt lik setene i Standard, men vognene er roligere. Disse vognene er ofte plassert enten fremst eller bakerst på toget, og er roligere med lite gjennomgang fra andre passasjerer.

Enkelte avganger også har Familievogn med lekerom, et tilbud rettet mot familier med småbarn. Setene i Familievogna er Standard-seter.

Ønsker du mer komfort? Våre Premium Pluss-vogner byr på lenbare hvilestoler som vil sørge for økt komfort og ekte hverdagsluksus under turen.

Mat og drikke på toget

Våre langdistanse tog mellom Oslo og Trondheim byr på et bredt utvalg av store og små retter og drikker i egen kafé. Mattilbudet består av både kjente norske favoritter og spennende internasjonale matretter, tilberedt med lokale råvarer.

Konduktør om bord tog mellom Oslo og Trondheim

Sov hele veien til din destinasjon

Nattog Oslo – Trondheim

For deg som ønsker å ankomme uthvilt til din destinasjon, anbefaler vi at du reiser med nattog. På nattoget mellom Oslo og Trondheim kan du reise enten i egen sovekupé, i hvilesete på Premium Pluss eller i et vanlig Standard-sete.

Går du av i Trondheim eller Oslo, kan du som passasjer på nattoget spise en deilig frokost og ta en dusj i et av våre samarbeids hoteller like ved togstasjonen. Ler mer om tilbudet her.

sovekupé

Premium Pluss

Unn deg ekstra komfort

Våre hvileseter er de aller beste å reise i. Disse finner du kun i våre Premium Pluss-vogner. Stolene er utstyrte med fothviler, utfoldbart bord, leselampe og diverse stikkontakter til lading av mobil og bærbar PC.

På Premium Pluss får du dessuten inkludert vann og varme drikker hele veien. For å reise med Premium Pluss må du velge «hvilesete» når du bestiller togbillett på Entur.

Tog mellom Oslo og Trondheim
To passasjerer nyter Premium Pluss

Hvor stopper toget?

Her ser du hvor toget stopper på turen mellom Oslo og Trondheim.

Via den nasjonale reiseplanleggerenEntur

Tog er bra for miljøet

Å reise med tog på Dovrebanen er veldig klimasmart. Flyreiser innenriks står for 2 prosent av Norges utslipp, mens toget som kjører på strøm er desidert den beste reisemåten for å ivareta miljøet.

Kundeservice