SJ Prio

Med fordelsprogrammet SJ Prio kan du tjene poeng på alle dine reiser med NORD, og bruke poengene til å kjøpe nye reiser. Som medlem får du også tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og nyheter.

Hvordan tjener du Prio-poeng?

Hver gang du kjøper en reise med NORD via sj.no, kan du tjene SJ Prio-poeng.  Er du nytt medlem i SJ Prio får du en håndfull poeng fra start, så du vil være godt i gang fra første stund. Det koster ingenting å bli Prio-medlem, og det eneste du trenger å gjøre for å få utbytte av medlemskapet, er å oppgi SJ Prio-nummeret, eller være logget inn på Min side på sj.no, når du bestiller billetten din.

SJ er et skandinavisk fordelsprogram, og vil etterhvert gi norske medlemmer mulighet for opptjening også på reiser med SJ i Sverige og Danmark.

Hva kan du bruke Prio-poeng på?

Poengene du samler eller får utdelt kan brukes til å kjøpe nye reiser med NORD eller SJ i Sverige. Du bestiller slike såkalte poengreiser i Norge ved å logge inn på sj.no med din SJ Prio-bruker, og velge 'vis poengpriser' i det vanlige reisesøket. Det er mulig å kjøpe billetter på alle avganger med ledig kapasitet hvor SJ kjører hele strekningen.

Du kan også bruke poeng til å kjøpe mat om bord på SJs svenske strekninger, gjøre bestillinger hos våre hotellpartnere i Sverige eller shoppe i SJs poengbutikk.

Medlemsnivåer

Jo mer du reiser med NORD, desto flere fordeler får du av medlemskapet. Som nytt medlem starter du på det vi kaller hvitt nivå. Du vil være blant de første som får nyheter om NORD og SJ Prio-programmet, og du får muligheten til å motta medlemstilbud og kampanjer fra SJ og våre samarbeidspartnere.

Grått medlemsnivå gir deg gratis varm drikke om bord i togene, og tilgang til nye, eksklusive kampanjer. Med svart medlemsnivå vil du også motta tilbud som er tilgjengelige kun for det høyeste medlemsnivået.

Samarbeidspartnere og tilbud

SJ Prio er et skandinavisk fordelsprogram, og Norges første som gjelder på tog. Via våre samarbeidspartnere gir medlemskap i SJ Prio deg tilgang til rabatter og tjenester, som du kan ha nytte av før, under og etter reisen.

Hør lydbøker med Storytel, eller les aviser og blader med Flipp eller PressReader. Du kan også se film på SF Anytime, få rabatt på leiebil hos Hertz eller i reisebutikken Chillout.