SJ Prio

Med fordelsprogrammet SJ Prio kan du tjene poeng på alle dine reiser med NORD. Som medlem får du tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og nyheter. Etterhvert vil du også kunne bestille nye reiser for poengene dine.

Hvordan tjener du Prio-poeng?

Hver gang du kjøper en reise med NORD via sj.no, kan du tjene SJ Prio-poeng.  Er du nytt medlem i SJ Prio får du en håndfull poeng fra start, så du vil være godt i gang fra første stund. Det koster ingenting å bli Prio-medlem, og det eneste du trenger å gjøre for å få utbytte av medlemskapet, er å oppgi SJ Prio-nummeret, eller være logget inn på Min side på sj.no, når du bestiller billetten din.

SJ er et skandinavisk fordelsprogram, og vil etterhvert gi norske medlemmer mulighet for opptjening også på reiser med SJ i Sverige og Danmark.

Hva kan du bruke Prio-poeng på?

Sj Prio har en lang historie i Sverige, der fordelsprogrammet har over 1.5 millioner medlemmer. Nå rulles samme program ut i Norge. Det skjer gradvis fra og med våren 2020, med stadig nye tilbud og kampanjer. Etter hvert vil det bli mulig å bruke SJ Prio-poeng til å kjøpe nye reiser med NORD, samt reiser med SJ i Sverige.

Du vil også kunne bruke poeng til å kjøpe mat ombord på SJs svenske strekninger, gjøre bestillinger hos våre hotellpartnere i Sverige eller shoppe i SJs poengbutikk.

Medlemsnivåer

Jo mer du reiser med NORD, desto flere fordeler får du av medlemskapet. Som nytt medlem starter du på det vi kaller hvitt nivå. Du vil være blant de første som får nyheter om NORD og SJ Prio-programmet, og du får muligheten til å motta medlemstilbud og kampanjer fra SJ og våre samarbeidspartnere.

Grått medlemsnivå gir deg gratis varm drikke om bord i togene, og tilgang til nye, ekslusive kampanjer. Med svart medlemsnivå vil du på avreisedagen ha tilgang til SJs lounger i Sverige, og tilsvarende når vi etterhvert tilbyr det i Oslo og Trondheim. Du vil også motta tilbud som kun er tilgjengelige for det høyeste medlemsnivået.

Samarbeidspartnere og tilbud

SJ Prio er et skandinavisk fordelsprogram. Du vil derfor kunne benytte deg av faste og tidsbegrensede tilbud på reise i både Norge og Sverige. Programmet er under etablering i Norge. Likevel kan du allerede nå bestille hotellrom på Scandic og få rabatt når du oppgir ditt SJ Prio-nummer. Hos First Hotels vil du motta 300 poeng per natt, mot at du fremviser SJ Prio-kortet ditt ved innsjekking.

Du får med deg alle våre gode tilbud ved å abonnere på nyhetsbrev fra SJ Prio på Min Side!