SJ / Gode nyheter på Trønderbanen og Saltenpendelen

Gode nyheter på Trønderbanen og Saltenpendelen

Trønderbanen

Fra 10.desember kommer det endringer på både Trønderbanen og Saltenpendelen som skal sørge for et bedre togtilbud for våre passasjerer. 10.desember er det tid for den årlige ruteendringen for alle tog i Norge, og fra denne dato kommer SJ Norge med følgende gode nyheter:

Trønderbanen

  • Morgentoget fra Oppdal kl. 0628 vil gå kl. 0621 og vil gå hele veien til Steinkjer på hverdager (mandag til fredag). Det betyr at reisende trenger ikke å bytte tog på Trondheim S.
  • Toget som går fra Ranheim kl. 1559 til Røros vil fra 10.desember gå fra Skatval kl. 1519 til Røros. Mellom Støren og Røros vil det være buss for tog, ettersom persontrafikk på Rørosbanen må fremdeles vike for godstog helt frem til Randklev bru på Dovrebanen er på plass.
  • Toget som går fra Ranheim kl. 1455 til Støren vil gå fra Stjørdal kl.1420 til Støren.
  • Toget fra Steinkjer kl. 0431 og Trondheim kl. 0632 vil gå helt til Støren (og ikke kun frem til Lundamo slik det er i dag).

Disse endringene skal gi et forbedret togtilbud for reisende fra Oppdal, Stjørdal, Innherredsregionen og Steinkjer. Reisende får i tillegg halvtimes frekvens mellom Skatval og Trondheim, inklusive Trondheim lufthavn Værnes.

Saltenpendelen

  • Togene på formiddagen med med avgang fra Bodø kl. 08:18 og fra Fauske kl. 09:13, vil bli erstattet av tog med avgang fra Bodø kl. 19:25 og fra Rognan kl. 20:48.
  • Tog med avgang fra Bodø kl. 23:55 vil gå 40 minutter tidligere med ny avgangstid kl. 23:15 fra Bodø.

Disse endringene skal gi enda bedre punktlighet og et bedre tilbud til de mange passasjerene som benytter seg av Saltenpendelen.

Bilde: David Gubler

Andre nyheter Se alle

To passasjerer nyter Premium Pluss
Gladnyhet: nå blir det igjen tog hele veien på Dovrebanen

Mange har ventet på dette lenge: fra tirsdag 21.mai kjører vi over Randklev brua igjen! Helt siden ekstremværet «Hans» ødela Randklev bru i august 2023, har togtilbudet vært redusert på enkelte strekninger. Det har frem til nå vært færre togavganger, mye buss for tog, og ingen…

Tog kjører i vinterføre
Flere muligheter for avstigning på Sparbu

For å sikre at ruteplanen for Trønderbanen kan gjennomføres, var det nødvendig med noen småjusteringer da den nye ruteplanen trådte inn. Som et resultat stopper ikke følgende avganger på Sparbu per dags dato: Fra Trondheim S kl. 0715 - ankomst Steinkjer kl. 0922 Fra Trondheim S kl.…

The Trail Way
Lansering av "The Trail Way"

I forbindelse med Bodø som kultur hovedstad i 2024, har vi sammen med aktører i Nordland utviklet "The Trail Way", en unik opplevelsespakke som kombinerer togreise med en opplevelsespakke på fem ulike destinasjoner langs Nordlandsbanen. Reisende har mulighet for å velge mellom seks ulike…

Tog kjører på Raumabanen på vinteren
Rutetabeller i påsken

Vær oppmerksom på at togtidene justeres i forbindelse med påskeferien. Nedenfor finner du en liste over avgangstidene på våre ulike strekninger. Oppdatert informasjon om togavganger finner du alltid på Entur. Dovrebanen Avganger fra Oslo S - Trondheim S Lørdag 23.mars: 08:02,…

Røros
Ledig plass til og fra Rørosmartnan

Vi har åpnet for salg av flere seter på Rørosbanen på følgende avganger torsdag 22.februar og fredag 23.februar: Trondheim kl. 09:34 - Røros kl. 12:10 - Hamar kl. 1552 Hamar kl. 12:10 - Røros kl. 15:38 - Trondheim kl. 1826 Billettene bestilles på Entur. Velkommen om bord!

Tog kjører i vinterføre
Rutetabellene vil gjelde frem til mai

De nåværende rutetabellene, som gjaldt frem til 4.februar 2024, forlenges til å gjelde fram til mai 2024. Rutetabellene finner du HER. Du kan også søke etter avganger på Entur sin reiseplanlegger. Det forventes endringer i rutetabellene etter Randklev bru på Ringebu blir ferdig reparert.…

Kundeservice