Dagtogene på Nordlandsbanen innstilles fra 6. og til og med 12.desember på grunn av tekniske utfordringer knyttet til det kalde været.
Les mer her.
SJ / Mer tog og mindre buss fra 30.oktober

Mer tog og mindre buss fra 30.oktober

Toget kjører mellom Oppdal og Engan

Fra mandag 30.oktober vil det kjøre tog igjen mellom Dombås og Ringebu på Dovrebanen. Dette betyr at avgangstidene og rutetabellene på både Dovrebanen og Raumabanen er blitt justert.

Bane NOR jobber fremdeles med Randklev bru over Lågen. Dermed vil det fortsette å være buss for tog mellom Ringebu og Lillehammer på Dovrebanen.

Vi anbefaler alle til å sjekke Rutetabellene, søke på Entur eller ringe til Kundeservice på 61 25 22 00 for å få oppdatert informasjon.

Andre nyheter Se alle

Dovrebanen
Nye rutetabeller fra 10.desember

Fra og med søndag 10. desember blir alle rutetabeller for tog i Norge oppdatert. Du finner de oppdaterte rutetabellene her. Som en nyhet vil toget nå betjene den nylig åpnede Fåvang stasjon fra og med denne datoen. Denne endringen er en respons på hendelsen der Randklev bru kollapset i…

Endringer på Dovrebanen fra 10.12.23

Grunnet utfordringer med togmateriell, vil togene mellom Trondheim og Oslo være forskjellige på nord- og sørsiden av bruddet ved Randklev Bru fra og med 10.desember og inntil videre. Dette vil påvirke setereservasjonene. Berørte kunder vil bli kontaktet og får tildelt nye plasser. Dette…

Tog type 76 står på plattformen
Rørosbanen får nye fjerntog

Dette er en gledens dag for Rørosbanen som endelig blir likestilt med andre fjerntogstrekninger. Stortinget har nå bestemt at Norske Tog gis handlingsrom for å anskaffe nye bimodale tog til Rørosbanen. Bimodale tog fungerer både på diesel og strøm, noe som gjør dem tilpasningsdyktige til…

Dovrebanen
Randklev bru åpner før sommeren

I dag ble strålende nyheter offentliggjort angående Randklev bru i Ringebu, som kollapset i august under ekstremværet "Hans". Bane NOR melder at skadeomfanget på broen er begrenset, og broelementene kan gjenbrukes. Forberedelsene til bygging av et nytt fundament er allerede i gang, og til…

Trønderbanen
Gode nyheter på Trønderbanen og Saltenpendelen

Fra 10.desember kommer det endringer på både Trønderbanen og Saltenpendelen som skal sørge for et bedre togtilbud for våre passasjerer. 10.desember er det tid for den årlige ruteendringen for alle tog i Norge, og fra denne dato kommer SJ Norge med følgende gode…

Skitoget
Skitoget kommer tilbake

Vi gjentar fjorårets suksess! Fra 10.desember vil det være tre avganger med stopp på Kvitfjell stasjon hver vei. Avgangene blir: Fra Oslo S til Kvitfjell: kl. 08.02, 10.02 og 16.02 Fra Kvitfjell til Oslo S: 12.20, 14.23 og 19.16 Dette er gledelige nyheter for mange skientusiaster…

Kundeservice