Dagtogene på Nordlandsbanen innstilles fra 6. og til og med 12.desember på grunn av tekniske utfordringer knyttet til det kalde været.
Les mer her.
SJ / Nye Premium Pluss-vogner

Nye Premium Pluss-vogner

Kvitte slapper av på Premium Pluss vognen

Fra mandag 9.oktober vil det komme nye Premium Pluss-vogner på dagtogene på Nordlandsbanen. Frem til nå var det mulig å reise på dagtid med både Standard- og Premium-kategoriene. Den sistnevnte blir nå erstattet med Premium Pluss, vårt mest komfortable tilbudet.

Mann slapper av på hvilesete

Premium Pluss-vognene kommer med hvileseter som kan legges tilbake hele 45 grader, har motorisert justering av rygg og fothviler, dimbart leselys og foldbart bord, samt egne vanlige og USB-stikkontakter.

Passasjerene med Premium Pluss-billett har dessuten ubegrenset tilgang til til vann på flaske og varme drikker fra drikkeautomaten gjennom hele reisen. Ergonomiske PC-puter kan lånes av vårt personale om bord for en mer komfortabel reise.

Premium Pluss kommer på følgende avganger:

  • Fra Trondheim S til Bodø kl. 0749
  • Fra Bodø til Trondheim S kl. 1227

Andre nyheter Se alle

Dovrebanen
Nye rutetabeller fra 10.desember

Fra og med søndag 10. desember blir alle rutetabeller for tog i Norge oppdatert. Du finner de oppdaterte rutetabellene her. Som en nyhet vil toget nå betjene den nylig åpnede Fåvang stasjon fra og med denne datoen. Denne endringen er en respons på hendelsen der Randklev bru kollapset i…

Endringer på Dovrebanen fra 10.12.23

Grunnet utfordringer med togmateriell, vil togene mellom Trondheim og Oslo være forskjellige på nord- og sørsiden av bruddet ved Randklev Bru fra og med 10.desember og inntil videre. Dette vil påvirke setereservasjonene. Berørte kunder vil bli kontaktet og får tildelt nye plasser. Dette…

Tog type 76 står på plattformen
Rørosbanen får nye fjerntog

Dette er en gledens dag for Rørosbanen som endelig blir likestilt med andre fjerntogstrekninger. Stortinget har nå bestemt at Norske Tog gis handlingsrom for å anskaffe nye bimodale tog til Rørosbanen. Bimodale tog fungerer både på diesel og strøm, noe som gjør dem tilpasningsdyktige til…

Dovrebanen
Randklev bru åpner før sommeren

I dag ble strålende nyheter offentliggjort angående Randklev bru i Ringebu, som kollapset i august under ekstremværet "Hans". Bane NOR melder at skadeomfanget på broen er begrenset, og broelementene kan gjenbrukes. Forberedelsene til bygging av et nytt fundament er allerede i gang, og til…

Trønderbanen
Gode nyheter på Trønderbanen og Saltenpendelen

Fra 10.desember kommer det endringer på både Trønderbanen og Saltenpendelen som skal sørge for et bedre togtilbud for våre passasjerer. 10.desember er det tid for den årlige ruteendringen for alle tog i Norge, og fra denne dato kommer SJ Norge med følgende gode…

Toget kjører mellom Oppdal og Engan
Mer tog og mindre buss fra 30.oktober

Fra mandag 30.oktober vil det kjøre tog igjen mellom Dombås og Ringebu på Dovrebanen. Dette betyr at avgangstidene og rutetabellene på både Dovrebanen og Raumabanen er blitt justert. Bane NOR jobber fremdeles med Randklev bru over Lågen. Dermed vil det fortsette å være buss for tog mellom…

Kundeservice