Siste nytt om hvordan det går i togtrafikken
FINNER DU HER
SJ / Direktetog fra Røros til Oslo

Direktetog fra Røros til Oslo

Endelig! Etter 26 år skal det igjen gå direktetog Røros - Hamar – Oslo S. Intet togbytte på Hamar, men samme tog hele veien, det er bare å lene seg tilbake og nyte hele reisen fra samme sete.

Åpningsseremoni for direktetog mellom Røros og Oslo

Smidigere togreise

Det var i juni 1997 det siste direktetoget Trondheim S – Røros – Hamar – Oslo S gikk, og da med diesel lokomotiv og vogner.

På hverdager fra og med 2.mai frem til 1. september blir det kjørt én avgang i hver retning direkte mellom Trondheim og Oslo via Rørosbanen. Direktetoget blir kjørt med de nye togene type 76 som er konstruert som et elektrisk tog, men som har mulighet til å bytte fra elektrisk til dieseldrift når de trafikkerer ikke-elektrifiserte strekninger.

Togene vil gi en helt ny togopplevelse. Togene har kapasitet til nesten dobbelt så mange passasjerer som dagens tog på Rørosbanen. Det er et moderne tog med god plass, og som oppfyller kravene til universell utforming. Det er mindre støy, og bedre plass til sykler og bagasje.

Du finner automater om bord som selger ulike typer snacks samt varm og kald drikke.

Avganger med SJ Norge

Direktetoget går kl. 05:37 fra Trondheim, kl. 08:21 fra Røros, med ankomst Oslo kl. 13:02.

Returen går fra Oslo kl. 14:17, med ankomst Røros kl. 19:34 og Trondheim S. kl. 22:27.

Velkommen om bord!

Andre nyheter Se alle

Mann står foran togtabell på skjerm
Siste nytt om togtrafikken

Vennligst klikk HER for å se siste nytt om togtrafikken etter ekstremværet "Hans". Spørsmål? Ta kontakt med kundeservice: Telefon: 61 25 22 00 E-post: [email protected]

Tog ved solnedgangen
Sommerruter slutter på søndag

I dag søndag 13.august er det siste dagen med sommerruter. Det vil si at fra i morgen mandag 14.august kjører togene på Nordlandsbanen, Trønderbanen, Meråkerbanen og Saltenpendelen etter normale ruter. Avgangene finner du i rutetabellene. Ekstremværet "Hans" I utgangspunktet gjelder…

Mann i turklær sitter på toget
Sømløse fjellturer

SJ Norge og AtB samarbeider for å gjøre det enkelt å reise kollektivt til fjells! Derfor har vi kommet med noen sømløse turforslag i Trøndelag for dere som vil reise med Dovrebanen, Rørosbanen og Meråkerbanen! Se turforslagene!

Sommerruter på togene

I år, som i fjor, og årene før, så kjører vi med noen færre avganger om sommeren. Sommertid betyr ferietid og da er det ikke like mange som reiser med oss, vårt personalet skal i likhet med mange også ha ferie. I perioden 19. juni til og med 13. august så kjøres det derfor litt færre tog…

To skuespillere
Gøy på toget

Dagtoget fra Trondheim til Bodø i juli vil by på magi og underholdning for ungene. To togrøvere skal underholde barnefamilier med røverteater, spennende skattejakt, sang og polarsirkeldåp! SJ Norge og Nordland Teater har hyret inn to fantastiske skuespillere som vil skape masse latter og moro…

Togkonduktør
Mest fornøyde togpassasjerer!

SJ Norge fikk igjen de mest fornøyde togpassasjerene i Norge! Jernbanedirektoratet sin kundetilfredshetsundersøkelse plasserte oss på toppen blant alle selskapene! Vertskapet om bord scoret spesielt høyt med hele 94 ut av 100 poeng! Dette er fantastiske resultater og vi skal fortsette å…

Kundeservice