👋 Hei, kan vi låne et minutt av deg?

Vi undersøker hvordan vi kan gjøre reisen enda bedre for deg og andre reisende. Undersøkelsen er anonym. Takk!

SJ / Reis i hvilestoler med Premium Pluss

Reis i hvilestoler med Premium Pluss

Man sitter på Premium Pluss og slapper av

Ekstra komfort

Nå kan du reise med den nye Premium Pluss-vognen og ta plass i de behagelige hvilestolene våre. Prisen er fra 499,- med både mat og drikke servert ved setet inkludert i prisen, samt nattogpakke på nattogene. Det vil også være mulig å bestille et utvalg varer fra kaféen ved setet i Premium Pluss, som blir levert til sitteplassen din. Du kan også nyte en duggfrisk øl eller vin, med eller uten bobler, ved eget sete.

Mulighet for single seter

Det er mulighet for singleseter i Premium Pluss. Vær tidlig ute – de beste setene selges først!

I hvilestolene i Premium Pluss kan du lene deg tilbake, hvile bena og strekke deg ut mens du nyter togturen. Stolen gir god støtte til rygg og ben, og har elektrisk justeringsmulighet av sete, rygg og fotstøtte.

Hvilestolene er et godt alternativ til sovekupé for deg som trenger litt mer komfort for å slappe skikkelig av.

Hvilestolene på Premium Pluss har følgende funksjoner:

 • Seteryggen kan legges tilbake 45 grader
 • Motorisert justering av rygg og fothviler
 • Mulighet for justering av høyde på nakkepute
 • Eget dimbart leselys med «svanehals» for individuell justering
 • Bord kan foldes ut fra armlene
 • En vanlig stikkontakt, samt USB- og USB-C-stikk
 • Lys i stolsokkel som lyser opp midtgang på natten

Fra Oslo S til Trondheim S.

 • kl.14:02
 • kl. 22.50

Fra Trondheim S. til Oslo S.

 • kl. 08:17
 • kl. 23:17

Fra Trondheim S. til Bodø

 • kl. 23:05

Fra Bodø til Trondheim S.

 • kl. 21:10

Andre nyheter Se alle

Dovrebanen
E6 over Dovrefjell var stengt. Forsinkelser må påregnes.

OPPDATERING: E6 over Dovrefjell er nå åpen. E6 over Dovrefjell var tidligere i dag stengt på grunn av uvær. Følgende buss for tog avganger blir berørt: - Buss for tog fra Dombås kl 12:25. Reisende til/fra stasjonene Hjerkinn, Kongsvoll og Oppdal henvises til tog med avgang fra Dombås kl…

Tog kjører på Raumabanen på vinteren
Rutetabeller i påsken

Vær oppmerksom på at togtidene justeres i forbindelse med påskeferien. Nedenfor finner du en liste over avgangstidene på våre ulike strekninger. Oppdatert informasjon om togavganger finner du alltid på Entur. Dovrebanen Avganger fra Oslo S - Trondheim S Lørdag 23.mars: 08:02,…

Røros
Ledig plass til og fra Rørosmartnan

Vi har åpnet for salg av flere seter på Rørosbanen på følgende avganger torsdag 22.februar og fredag 23.februar: Trondheim kl. 09:34 - Røros kl. 12:10 - Hamar kl. 1552 Hamar kl. 12:10 - Røros kl. 15:38 - Trondheim kl. 1826 Billettene bestilles på Entur. Velkommen om bord!

Tog kjører i vinterføre
Rutetabellene vil gjelde frem til mai

De nåværende rutetabellene, som gjaldt frem til 4.februar 2024, forlenges til å gjelde fram til mai 2024. Rutetabellene finner du HER. Du kan også søke etter avganger på Entur sin reiseplanlegger. Det forventes endringer i rutetabellene etter Randklev bru på Ringebu blir ferdig reparert.…

mor og barn i sovekupé på nattoget
Flere sovekupéer til påsken på Nordlandsbanen

For å imøtekomme etterspørselen styrker vi vår service og øker tilgjengeligheten med ekstra sovekupéer på Nordlandsbanen i påsken. Nattoget vil nå tilby hele tre vogner med sovekupéer i stedet for to, slik at flere kan reise klimasmart til sin påskedestinasjon. Billetter kan bestilles…

En ansatt ønsker velkommen
Tilpasset buss for tog til Hamar

Etter mange forespørsler fra passasjerer som ønsket tidligere ankomst til Hamar, har SJ Norge besluttet å gjøre tilpasninger. Fra og med 2.januar vil bussen som kjører fra Koppang, Rena og Elverum til Hamar fremskyndes med 15 minutter. Det vil si at ankomsten til Hamar vil være klokken 07.45 i…

Kundeservice