Siste nytt om hvordan det går i togtrafikken
FINNER DU HER
SJ / Reis i hvilestoler med Premium Pluss

Reis i hvilestoler med Premium Pluss

Man sitter på Premium Pluss og slapper av

Ekstra komfort

Nå kan du reise med den nye Premium Pluss-vognen og ta plass i de behagelige hvilestolene våre. Prisen er fra 499,- med både mat og drikke servert ved setet inkludert i prisen, samt nattogpakke på nattogene. Det vil også være mulig å bestille et utvalg varer fra kaféen ved setet i Premium Pluss, som blir levert til sitteplassen din. Du kan også nyte en duggfrisk øl eller vin, med eller uten bobler, ved eget sete.

Mulighet for single seter

Det er mulighet for singleseter i Premium Pluss. Vær tidlig ute – de beste setene selges først!

I hvilestolene i Premium Pluss kan du lene deg tilbake, hvile bena og strekke deg ut mens du nyter togturen. Stolen gir god støtte til rygg og ben, og har elektrisk justeringsmulighet av sete, rygg og fotstøtte.

Hvilestolene er et godt alternativ til sovekupé for deg som trenger litt mer komfort for å slappe skikkelig av.

Hvilestolene på Premium Pluss har følgende funksjoner:

 • Seteryggen kan legges tilbake 45 grader
 • Motorisert justering av rygg og fothviler
 • Mulighet for justering av høyde på nakkepute
 • Eget dimbart leselys med «svanehals» for individuell justering
 • Bord kan foldes ut fra armlene
 • En vanlig stikkontakt, samt USB- og USB-C-stikk
 • Lys i stolsokkel som lyser opp midtgang på natten

Fra Oslo S til Trondheim S.

 • kl.14:02
 • kl. 22.50

Fra Trondheim S. til Oslo S.

 • kl. 08:17
 • kl. 23:17

Fra Trondheim S. til Bodø

 • kl. 23:05

Fra Bodø til Trondheim S.

 • kl. 21:10

Nyhet!

Det kommer nye Premium Pluss vogner i september 2023. Det vil bli satt inn en vogn på Nordlandsbanen. Da blir det Premium Pluss-vogner i alle de fire avgangene mellom Trondheim og Bodø. To Premium Pluss vogner skal på Dovrebanen, der kapasiteten økes fra 30 hvilestoler per avgang til 60 hvilestoler per avgang!

Andre nyheter Se alle

Mann står foran togtabell på skjerm
Siste nytt om togtrafikken

Vennligst klikk HER for å se siste nytt om togtrafikken etter ekstremværet "Hans". Spørsmål? Ta kontakt med kundeservice: Telefon: 61 25 22 00 E-post: [email protected]

Tog ved solnedgangen
Sommerruter slutter på søndag

I dag søndag 13.august er det siste dagen med sommerruter. Det vil si at fra i morgen mandag 14.august kjører togene på Nordlandsbanen, Trønderbanen, Meråkerbanen og Saltenpendelen etter normale ruter. Avgangene finner du i rutetabellene. Ekstremværet "Hans" I utgangspunktet gjelder…

Mann i turklær sitter på toget
Sømløse fjellturer

SJ Norge og AtB samarbeider for å gjøre det enkelt å reise kollektivt til fjells! Derfor har vi kommet med noen sømløse turforslag i Trøndelag for dere som vil reise med Dovrebanen, Rørosbanen og Meråkerbanen! Se turforslagene!

Sommerruter på togene

I år, som i fjor, og årene før, så kjører vi med noen færre avganger om sommeren. Sommertid betyr ferietid og da er det ikke like mange som reiser med oss, vårt personalet skal i likhet med mange også ha ferie. I perioden 19. juni til og med 13. august så kjøres det derfor litt færre tog…

To skuespillere
Gøy på toget

Dagtoget fra Trondheim til Bodø i juli vil by på magi og underholdning for ungene. To togrøvere skal underholde barnefamilier med røverteater, spennende skattejakt, sang og polarsirkeldåp! SJ Norge og Nordland Teater har hyret inn to fantastiske skuespillere som vil skape masse latter og moro…

Togkonduktør
Mest fornøyde togpassasjerer!

SJ Norge fikk igjen de mest fornøyde togpassasjerene i Norge! Jernbanedirektoratet sin kundetilfredshetsundersøkelse plasserte oss på toppen blant alle selskapene! Vertskapet om bord scoret spesielt høyt med hele 94 ut av 100 poeng! Dette er fantastiske resultater og vi skal fortsette å…

Kundeservice