👋 Hei, kan vi låne et minutt av deg?

Vi undersøker hvordan vi kan gjøre reisen enda bedre for deg og andre reisende. Undersøkelsen er anonym. Takk!

SJ / Tog + Buss = TogBuss

Tog + Buss = TogBuss

Grafisk design TogBuss

Når du kommer med SJ Norge sine tog til Åndalsnes eller Oppdal, kan du ta FRAM sine «TogBusser» mot Ålesund, Molde eller Kristiansund. Du kan selvsagt også reise andre veien å ta TogBussene til Åndalsnes og Oppdal.

Både i reiseplanleggeren på entur.no kan du finne informasjon om rutetider, det gjør du også på frammr.no og i mobilappen FRAM.

Kjøper du billett for hele reisen på entur.no er det korrespondansegaranti med de definerte togbusslinjene (FRAM sine busslinjer 420, 681 og 901). Garantien sikrer at du kommer helt frem om noe skulle skje underveis.

Det er korresponderende TogBuss for alle togankomster/-avganger på Åndalsnes, med unntak av den første togavgangen fra Åndalsnes på hverdager kl. 07:10.

På Oppdal er det TogBussforbindelse til fire togavganger/-ankomster på hverdager, til en avgang/-ankomst på lørdager og til tre avganger/-ankomster på søndager. Sjekk reiseplanleggeren for detaljer.

Du kan lese mer om TogBuss her.

Andre nyheter Se alle

Dovrebanen
E6 over Dovrefjell var stengt. Forsinkelser må påregnes.

OPPDATERING: E6 over Dovrefjell er nå åpen. E6 over Dovrefjell var tidligere i dag stengt på grunn av uvær. Følgende buss for tog avganger blir berørt: - Buss for tog fra Dombås kl 12:25. Reisende til/fra stasjonene Hjerkinn, Kongsvoll og Oppdal henvises til tog med avgang fra Dombås kl…

Tog kjører på Raumabanen på vinteren
Rutetabeller i påsken

Vær oppmerksom på at togtidene justeres i forbindelse med påskeferien. Nedenfor finner du en liste over avgangstidene på våre ulike strekninger. Oppdatert informasjon om togavganger finner du alltid på Entur. Dovrebanen Avganger fra Oslo S - Trondheim S Lørdag 23.mars: 08:02,…

Røros
Ledig plass til og fra Rørosmartnan

Vi har åpnet for salg av flere seter på Rørosbanen på følgende avganger torsdag 22.februar og fredag 23.februar: Trondheim kl. 09:34 - Røros kl. 12:10 - Hamar kl. 1552 Hamar kl. 12:10 - Røros kl. 15:38 - Trondheim kl. 1826 Billettene bestilles på Entur. Velkommen om bord!

Tog kjører i vinterføre
Rutetabellene vil gjelde frem til mai

De nåværende rutetabellene, som gjaldt frem til 4.februar 2024, forlenges til å gjelde fram til mai 2024. Rutetabellene finner du HER. Du kan også søke etter avganger på Entur sin reiseplanlegger. Det forventes endringer i rutetabellene etter Randklev bru på Ringebu blir ferdig reparert.…

mor og barn i sovekupé på nattoget
Flere sovekupéer til påsken på Nordlandsbanen

For å imøtekomme etterspørselen styrker vi vår service og øker tilgjengeligheten med ekstra sovekupéer på Nordlandsbanen i påsken. Nattoget vil nå tilby hele tre vogner med sovekupéer i stedet for to, slik at flere kan reise klimasmart til sin påskedestinasjon. Billetter kan bestilles…

En ansatt ønsker velkommen
Tilpasset buss for tog til Hamar

Etter mange forespørsler fra passasjerer som ønsket tidligere ankomst til Hamar, har SJ Norge besluttet å gjøre tilpasninger. Fra og med 2.januar vil bussen som kjører fra Koppang, Rena og Elverum til Hamar fremskyndes med 15 minutter. Det vil si at ankomsten til Hamar vil være klokken 07.45 i…

Kundeservice