Siste nytt om hvordan det går i togtrafikken
FINNER DU HER
SJ / Tog + Buss = TogBuss

Tog + Buss = TogBuss

Grafisk design TogBuss

Når du kommer med SJ Norge sine tog til Åndalsnes eller Oppdal, kan du ta FRAM sine «TogBusser» mot Ålesund, Molde eller Kristiansund. Du kan selvsagt også reise andre veien å ta TogBussene til Åndalsnes og Oppdal.

Både i reiseplanleggeren på entur.no kan du finne informasjon om rutetider, det gjør du også på frammr.no og i mobilappen FRAM.

Kjøper du billett for hele reisen på entur.no er det korrespondansegaranti med de definerte togbusslinjene (FRAM sine busslinjer 420, 681 og 901). Garantien sikrer at du kommer helt frem om noe skulle skje underveis.

Det er korresponderende TogBuss for alle togankomster/-avganger på Åndalsnes, med unntak av den første togavgangen fra Åndalsnes på hverdager kl. 07:10.

På Oppdal er det TogBussforbindelse til fire togavganger/-ankomster på hverdager, til en avgang/-ankomst på lørdager og til tre avganger/-ankomster på søndager. Sjekk reiseplanleggeren for detaljer.

Du kan lese mer om TogBuss her.

Andre nyheter Se alle

Mann står foran togtabell på skjerm
Siste nytt om togtrafikken

Vennligst klikk HER for å se siste nytt om togtrafikken etter ekstremværet "Hans". Spørsmål? Ta kontakt med kundeservice: Telefon: 61 25 22 00 E-post: [email protected]

Tog ved solnedgangen
Sommerruter slutter på søndag

I dag søndag 13.august er det siste dagen med sommerruter. Det vil si at fra i morgen mandag 14.august kjører togene på Nordlandsbanen, Trønderbanen, Meråkerbanen og Saltenpendelen etter normale ruter. Avgangene finner du i rutetabellene. Ekstremværet "Hans" I utgangspunktet gjelder…

Mann i turklær sitter på toget
Sømløse fjellturer

SJ Norge og AtB samarbeider for å gjøre det enkelt å reise kollektivt til fjells! Derfor har vi kommet med noen sømløse turforslag i Trøndelag for dere som vil reise med Dovrebanen, Rørosbanen og Meråkerbanen! Se turforslagene!

Sommerruter på togene

I år, som i fjor, og årene før, så kjører vi med noen færre avganger om sommeren. Sommertid betyr ferietid og da er det ikke like mange som reiser med oss, vårt personalet skal i likhet med mange også ha ferie. I perioden 19. juni til og med 13. august så kjøres det derfor litt færre tog…

To skuespillere
Gøy på toget

Dagtoget fra Trondheim til Bodø i juli vil by på magi og underholdning for ungene. To togrøvere skal underholde barnefamilier med røverteater, spennende skattejakt, sang og polarsirkeldåp! SJ Norge og Nordland Teater har hyret inn to fantastiske skuespillere som vil skape masse latter og moro…

Togkonduktør
Mest fornøyde togpassasjerer!

SJ Norge fikk igjen de mest fornøyde togpassasjerene i Norge! Jernbanedirektoratet sin kundetilfredshetsundersøkelse plasserte oss på toppen blant alle selskapene! Vertskapet om bord scoret spesielt høyt med hele 94 ut av 100 poeng! Dette er fantastiske resultater og vi skal fortsette å…

Kundeservice