Siste nytt om hvordan det går i togtrafikken
FINNER DU HER
SJ / SJ Norge scorer høyt på kundetilfredshet i fersk undersøkelse

SJ Norge scorer høyt på kundetilfredshet i fersk undersøkelse

En undersøkelse gjennomført av Epinion på vegne av Jernbanedirektoratet viser at kundetilfredsheten øker hos SJ Norge. Togselskapet oppnår hele 75 poeng av 100 mulige.

Tog kjører på Raumabanen på vinteren

I undersøkelsen som ble gjennomført sommeren 2021 får SJ Norge 75 poeng av 100 mulige, noe som er regnet som svært gode tall. Ved forrige undersøkelse høsten 2020 fikk SJ Norge 69 poeng. Jernbanedirektoratet understreker imidlertid at det er gjort flere endringer i innholdet og hvordan undersøkelsen gjennomføres. Det er derfor ikke helt riktig å sammenligne dette med undesøkelser som togselskapene har gjort tidligere år.

Konstituert Administrerende direktør i SJ Norge, Lena Angela Nesteby er imidlertid svært fornøyd med tallene, og fremhever SJ Norges personale som fremste årsak til de gode resultatene.

– Våre medarbeidere gjør en knallgod jobb for å skape et stadig bedre tilbud på våre strekninger, og denne undersøkelsen gir oss detaljert innsikt på hvor vi kan utvikle oss ytterligere. Det er viktig for oss, sier hun.

Gode resultater på flere områder

Nesteby understreker at togselskapet ikke på noen måte slår seg til ro med de gode tallene.

– SJ Norge får hver eneste dag tilbakemeldinger fra fornøyde reisende, men vi får også innspill på områder vi bør bli bedre på. Vi tar alle innspill på alvor, og tilbakemeldingene gir oss anledning til å jobbe med videre utvikling av selskapet.

Årets undersøkelse har vist spesielt gode resultater på Nordlandsbanen, Trønderbanen og Raumabanen, men det er gode score også på både Dovrebanen og Saltenpendelen. I undersøkelsen kommer det frem at SJ Nord blant annet scorer spesielt godt på områder som punktlighet, informasjon om bord på toget og god service.

– Alt i alt er vi svært fornøyde, og så vil folk se at vi skal score enda bedre til neste år, sier Nesteby.

Høst 2020KTI Høst 2020KTI Sommer 2021
Totalt6975
Dovrebanen7074
Nordlandsbanen7078
Raumabanen7475
Rørosbanen6770
Saltenpendelen6874
Trønderbanen6777
< 60 svakt resultat
60-69 middels resultat
70-74 godt resultat
>75 meget godt resultat

Andre nyheter Se alle

Mann står foran togtabell på skjerm
Siste nytt om togtrafikken

Vennligst klikk HER for å se siste nytt om togtrafikken etter ekstremværet "Hans". Spørsmål? Ta kontakt med kundeservice: Telefon: 61 25 22 00 E-post: [email protected]

Tog ved solnedgangen
Sommerruter slutter på søndag

I dag søndag 13.august er det siste dagen med sommerruter. Det vil si at fra i morgen mandag 14.august kjører togene på Nordlandsbanen, Trønderbanen, Meråkerbanen og Saltenpendelen etter normale ruter. Avgangene finner du i rutetabellene. Ekstremværet "Hans" I utgangspunktet gjelder…

Mann i turklær sitter på toget
Sømløse fjellturer

SJ Norge og AtB samarbeider for å gjøre det enkelt å reise kollektivt til fjells! Derfor har vi kommet med noen sømløse turforslag i Trøndelag for dere som vil reise med Dovrebanen, Rørosbanen og Meråkerbanen! Se turforslagene!

Sommerruter på togene

I år, som i fjor, og årene før, så kjører vi med noen færre avganger om sommeren. Sommertid betyr ferietid og da er det ikke like mange som reiser med oss, vårt personalet skal i likhet med mange også ha ferie. I perioden 19. juni til og med 13. august så kjøres det derfor litt færre tog…

To skuespillere
Gøy på toget

Dagtoget fra Trondheim til Bodø i juli vil by på magi og underholdning for ungene. To togrøvere skal underholde barnefamilier med røverteater, spennende skattejakt, sang og polarsirkeldåp! SJ Norge og Nordland Teater har hyret inn to fantastiske skuespillere som vil skape masse latter og moro…

Togkonduktør
Mest fornøyde togpassasjerer!

SJ Norge fikk igjen de mest fornøyde togpassasjerene i Norge! Jernbanedirektoratet sin kundetilfredshetsundersøkelse plasserte oss på toppen blant alle selskapene! Vertskapet om bord scoret spesielt høyt med hele 94 ut av 100 poeng! Dette er fantastiske resultater og vi skal fortsette å…

Kundeservice