👋 Hei, kan vi låne et minutt av deg?

Vi undersøker hvordan vi kan gjøre reisen enda bedre for deg og andre reisende. Undersøkelsen er anonym. Takk!

SJ / SJ Norge scorer høyt på kundetilfredshet i fersk undersøkelse

SJ Norge scorer høyt på kundetilfredshet i fersk undersøkelse

En undersøkelse gjennomført av Epinion på vegne av Jernbanedirektoratet viser at kundetilfredsheten øker hos SJ Norge. Togselskapet oppnår hele 75 poeng av 100 mulige.

Tog kjører på Raumabanen på vinteren

I undersøkelsen som ble gjennomført sommeren 2021 får SJ Norge 75 poeng av 100 mulige, noe som er regnet som svært gode tall. Ved forrige undersøkelse høsten 2020 fikk SJ Norge 69 poeng. Jernbanedirektoratet understreker imidlertid at det er gjort flere endringer i innholdet og hvordan undersøkelsen gjennomføres. Det er derfor ikke helt riktig å sammenligne dette med undesøkelser som togselskapene har gjort tidligere år.

Konstituert Administrerende direktør i SJ Norge, Lena Angela Nesteby er imidlertid svært fornøyd med tallene, og fremhever SJ Norges personale som fremste årsak til de gode resultatene.

– Våre medarbeidere gjør en knallgod jobb for å skape et stadig bedre tilbud på våre strekninger, og denne undersøkelsen gir oss detaljert innsikt på hvor vi kan utvikle oss ytterligere. Det er viktig for oss, sier hun.

Gode resultater på flere områder

Nesteby understreker at togselskapet ikke på noen måte slår seg til ro med de gode tallene.

– SJ Norge får hver eneste dag tilbakemeldinger fra fornøyde reisende, men vi får også innspill på områder vi bør bli bedre på. Vi tar alle innspill på alvor, og tilbakemeldingene gir oss anledning til å jobbe med videre utvikling av selskapet.

Årets undersøkelse har vist spesielt gode resultater på Nordlandsbanen, Trønderbanen og Raumabanen, men det er gode score også på både Dovrebanen og Saltenpendelen. I undersøkelsen kommer det frem at SJ Nord blant annet scorer spesielt godt på områder som punktlighet, informasjon om bord på toget og god service.

– Alt i alt er vi svært fornøyde, og så vil folk se at vi skal score enda bedre til neste år, sier Nesteby.

Høst 2020KTI Høst 2020KTI Sommer 2021
Totalt6975
Dovrebanen7074
Nordlandsbanen7078
Raumabanen7475
Rørosbanen6770
Saltenpendelen6874
Trønderbanen6777
< 60 svakt resultat
60-69 middels resultat
70-74 godt resultat
>75 meget godt resultat

Andre nyheter Se alle

Dovrebanen
E6 over Dovrefjell var stengt. Forsinkelser må påregnes.

OPPDATERING: E6 over Dovrefjell er nå åpen. E6 over Dovrefjell var tidligere i dag stengt på grunn av uvær. Følgende buss for tog avganger blir berørt: - Buss for tog fra Dombås kl 12:25. Reisende til/fra stasjonene Hjerkinn, Kongsvoll og Oppdal henvises til tog med avgang fra Dombås kl…

Tog kjører på Raumabanen på vinteren
Rutetabeller i påsken

Vær oppmerksom på at togtidene justeres i forbindelse med påskeferien. Nedenfor finner du en liste over avgangstidene på våre ulike strekninger. Oppdatert informasjon om togavganger finner du alltid på Entur. Dovrebanen Avganger fra Oslo S - Trondheim S Lørdag 23.mars: 08:02,…

Røros
Ledig plass til og fra Rørosmartnan

Vi har åpnet for salg av flere seter på Rørosbanen på følgende avganger torsdag 22.februar og fredag 23.februar: Trondheim kl. 09:34 - Røros kl. 12:10 - Hamar kl. 1552 Hamar kl. 12:10 - Røros kl. 15:38 - Trondheim kl. 1826 Billettene bestilles på Entur. Velkommen om bord!

Tog kjører i vinterføre
Rutetabellene vil gjelde frem til mai

De nåværende rutetabellene, som gjaldt frem til 4.februar 2024, forlenges til å gjelde fram til mai 2024. Rutetabellene finner du HER. Du kan også søke etter avganger på Entur sin reiseplanlegger. Det forventes endringer i rutetabellene etter Randklev bru på Ringebu blir ferdig reparert.…

mor og barn i sovekupé på nattoget
Flere sovekupéer til påsken på Nordlandsbanen

For å imøtekomme etterspørselen styrker vi vår service og øker tilgjengeligheten med ekstra sovekupéer på Nordlandsbanen i påsken. Nattoget vil nå tilby hele tre vogner med sovekupéer i stedet for to, slik at flere kan reise klimasmart til sin påskedestinasjon. Billetter kan bestilles…

En ansatt ønsker velkommen
Tilpasset buss for tog til Hamar

Etter mange forespørsler fra passasjerer som ønsket tidligere ankomst til Hamar, har SJ Norge besluttet å gjøre tilpasninger. Fra og med 2.januar vil bussen som kjører fra Koppang, Rena og Elverum til Hamar fremskyndes med 15 minutter. Det vil si at ankomsten til Hamar vil være klokken 07.45 i…

Kundeservice