Siste nytt om hvordan det går i togtrafikken
FINNER DU HER
SJ / SJ Norge og Innlandstrafikk lanserer Kombinasjonsbilletten på Rørosbanen mellom Hamar-Elverum- Rena.

SJ Norge og Innlandstrafikk lanserer Kombinasjonsbilletten på Rørosbanen mellom Hamar-Elverum- Rena.

Nå blir det enklere å reise kollektivt i Innlandet. SJ Norge og Innlandstrafikk har inngått et samarbeid slik at det blir mulig for kollektivreisende å bruke både tog og buss — med samme billett!

Skjermbilde av mobilbillett

En god kombinasjon I Innlandet er det mange som reiser mellom Hamar, Elverum og Rena til og fra jobb, studier og fritidsaktiviteter. For å gjøre det lettere å velge en kollektiv reisehverdag, lanserer SJ Norge og Innlandstrafikk Kombinasjonsbilletten. Dette er en månedsbillett som kan kjøpes i Entur-appen. Med Kombinasjonsbilletten kan man reise fritt på Innlandstrafikks busser på strekningen Hamar-Elverum-Rena, i tillegg til alle tog på Rørosbanen mellom Hamar-Elverum- Rena.

Innlandets reisekort (fysisk kort) og kombinasjonsbilletten i Entur-appen er begge en 30-dagers periodebillett (Voksen og UngVoksen ) kjøpt for en bestemt strekning, og innholdet er likt i begge.

Kombinasjonsbilletten kjøpes i Entur-appen og leses av på MT med QR-koden på kundens mobil, og Innlandets reisekort kjøpes i Innlandets nettbutikk og leses av på MT på samme måte som tidligere.

Det er ingen avtale mellom Innlandet og SJ Norge om skolekort, skoleelever som reiser med tog på Rørosbanen reiser derfor med vanlige periodekort

Andre nyheter Se alle

Mann står foran togtabell på skjerm
Siste nytt om togtrafikken

Vennligst klikk HER for å se siste nytt om togtrafikken etter ekstremværet "Hans". Spørsmål? Ta kontakt med kundeservice: Telefon: 61 25 22 00 E-post: [email protected]

Tog ved solnedgangen
Sommerruter slutter på søndag

I dag søndag 13.august er det siste dagen med sommerruter. Det vil si at fra i morgen mandag 14.august kjører togene på Nordlandsbanen, Trønderbanen, Meråkerbanen og Saltenpendelen etter normale ruter. Avgangene finner du i rutetabellene. Ekstremværet "Hans" I utgangspunktet gjelder…

Mann i turklær sitter på toget
Sømløse fjellturer

SJ Norge og AtB samarbeider for å gjøre det enkelt å reise kollektivt til fjells! Derfor har vi kommet med noen sømløse turforslag i Trøndelag for dere som vil reise med Dovrebanen, Rørosbanen og Meråkerbanen! Se turforslagene!

Sommerruter på togene

I år, som i fjor, og årene før, så kjører vi med noen færre avganger om sommeren. Sommertid betyr ferietid og da er det ikke like mange som reiser med oss, vårt personalet skal i likhet med mange også ha ferie. I perioden 19. juni til og med 13. august så kjøres det derfor litt færre tog…

To skuespillere
Gøy på toget

Dagtoget fra Trondheim til Bodø i juli vil by på magi og underholdning for ungene. To togrøvere skal underholde barnefamilier med røverteater, spennende skattejakt, sang og polarsirkeldåp! SJ Norge og Nordland Teater har hyret inn to fantastiske skuespillere som vil skape masse latter og moro…

Togkonduktør
Mest fornøyde togpassasjerer!

SJ Norge fikk igjen de mest fornøyde togpassasjerene i Norge! Jernbanedirektoratet sin kundetilfredshetsundersøkelse plasserte oss på toppen blant alle selskapene! Vertskapet om bord scoret spesielt høyt med hele 94 ut av 100 poeng! Dette er fantastiske resultater og vi skal fortsette å…

Kundeservice