👋 Hei, kan vi låne et minutt av deg?

Vi undersøker hvordan vi kan gjøre reisen enda bedre for deg og andre reisende. Undersøkelsen er anonym. Takk!

SJ / SJ Norge og Innlandstrafikk lanserer Kombinasjonsbilletten på Rørosbanen mellom Hamar-Elverum- Rena.

SJ Norge og Innlandstrafikk lanserer Kombinasjonsbilletten på Rørosbanen mellom Hamar-Elverum- Rena.

Nå blir det enklere å reise kollektivt i Innlandet. SJ Norge og Innlandstrafikk har inngått et samarbeid slik at det blir mulig for kollektivreisende å bruke både tog og buss — med samme billett!

Skjermbilde av mobilbillett

En god kombinasjon I Innlandet er det mange som reiser mellom Hamar, Elverum og Rena til og fra jobb, studier og fritidsaktiviteter. For å gjøre det lettere å velge en kollektiv reisehverdag, lanserer SJ Norge og Innlandstrafikk Kombinasjonsbilletten. Dette er en månedsbillett som kan kjøpes i Entur-appen. Med Kombinasjonsbilletten kan man reise fritt på Innlandstrafikks busser på strekningen Hamar-Elverum-Rena, i tillegg til alle tog på Rørosbanen mellom Hamar-Elverum- Rena.

Innlandets reisekort (fysisk kort) og kombinasjonsbilletten i Entur-appen er begge en 30-dagers periodebillett (Voksen og UngVoksen ) kjøpt for en bestemt strekning, og innholdet er likt i begge.

Kombinasjonsbilletten kjøpes i Entur-appen og leses av på MT med QR-koden på kundens mobil, og Innlandets reisekort kjøpes i Innlandets nettbutikk og leses av på MT på samme måte som tidligere.

Det er ingen avtale mellom Innlandet og SJ Norge om skolekort, skoleelever som reiser med tog på Rørosbanen reiser derfor med vanlige periodekort

Andre nyheter Se alle

Dovrebanen
E6 over Dovrefjell var stengt. Forsinkelser må påregnes.

OPPDATERING: E6 over Dovrefjell er nå åpen. E6 over Dovrefjell var tidligere i dag stengt på grunn av uvær. Følgende buss for tog avganger blir berørt: - Buss for tog fra Dombås kl 12:25. Reisende til/fra stasjonene Hjerkinn, Kongsvoll og Oppdal henvises til tog med avgang fra Dombås kl…

Tog kjører på Raumabanen på vinteren
Rutetabeller i påsken

Vær oppmerksom på at togtidene justeres i forbindelse med påskeferien. Nedenfor finner du en liste over avgangstidene på våre ulike strekninger. Oppdatert informasjon om togavganger finner du alltid på Entur. Dovrebanen Avganger fra Oslo S - Trondheim S Lørdag 23.mars: 08:02,…

Røros
Ledig plass til og fra Rørosmartnan

Vi har åpnet for salg av flere seter på Rørosbanen på følgende avganger torsdag 22.februar og fredag 23.februar: Trondheim kl. 09:34 - Røros kl. 12:10 - Hamar kl. 1552 Hamar kl. 12:10 - Røros kl. 15:38 - Trondheim kl. 1826 Billettene bestilles på Entur. Velkommen om bord!

Tog kjører i vinterføre
Rutetabellene vil gjelde frem til mai

De nåværende rutetabellene, som gjaldt frem til 4.februar 2024, forlenges til å gjelde fram til mai 2024. Rutetabellene finner du HER. Du kan også søke etter avganger på Entur sin reiseplanlegger. Det forventes endringer i rutetabellene etter Randklev bru på Ringebu blir ferdig reparert.…

mor og barn i sovekupé på nattoget
Flere sovekupéer til påsken på Nordlandsbanen

For å imøtekomme etterspørselen styrker vi vår service og øker tilgjengeligheten med ekstra sovekupéer på Nordlandsbanen i påsken. Nattoget vil nå tilby hele tre vogner med sovekupéer i stedet for to, slik at flere kan reise klimasmart til sin påskedestinasjon. Billetter kan bestilles…

En ansatt ønsker velkommen
Tilpasset buss for tog til Hamar

Etter mange forespørsler fra passasjerer som ønsket tidligere ankomst til Hamar, har SJ Norge besluttet å gjøre tilpasninger. Fra og med 2.januar vil bussen som kjører fra Koppang, Rena og Elverum til Hamar fremskyndes med 15 minutter. Det vil si at ankomsten til Hamar vil være klokken 07.45 i…

Kundeservice